40Plus.dk

Det første indtryk som mange oplever, når de går ind på 40Plus.dk er, at det er et populært datingsite. En søgning har bevist, at der er 50.000 medlemmer på siden, dog er det ikke alle der er aktive, hvilket er det samme problem som alle dating- og chatsider står med. Siden er ikke blot som andre sider, hvor alt går ud på at skrive og chatte med andre. Der er nemlig lavet muligheden, hvor man kan arrangere events, og tilmelde sig grupper, hvor man kan aftale at mødes eller andet.

Bred målgruppe

Tanken bag siden 40Plus.dk er, at brugernes aldersforskel skal være bred. Det er altså en datingside, som brugere fra 40 år og op efter kan benytte, og det skaber gode forhold for brugeren.

Events og forum

Der er en funktion, som kaldes for ”Events”. Med den funktion kan brugere oprette events og arrangementer, hvor man vil kunne mødes med andre brugere på siden. Det er helt op til den enkelte, hvad man vil se, og hvem man vil afsted med. Det kan være et kulturelt, sportsligt, eller hyggeligt arrangement. Der findes som sagt en chatfunktion, men der er også et forum, hvor man vil kunne komme i kontakt med andre brugere. Medlemmer kan igen oprette en gruppe med en fælles interesse. Alle de funktioner gør nemlig, at 40Plus.dk er en datingside, som tilbyder lidt ekstra end mange af de andre sider gør.

Mange muligheder for at chatte

Der er ikke nogen helt banebrydende ændringer på siden, men enkelte ting er blevet forbedret til brugerne. Man kan lave en præciseret søgning, så man kan lede efter personer af en specifik alder og område. Der er to muligheder når det omhandler chat. Man kan enten chatte på normal vis, eller sende hinanden breve, hvis man foretrækker en lidt mere speciel funktion.

Pris

Prisen er forskellig og kan variere, og det afhænger af hvilken pakke man vælger. Det koster mellem 59 og 179 kroner. Der er dog nogle penge at spare, hvis man køber tre eller seks måneder forud, frem for at tage en måned. Med den lave pris på medlemskab, så er det ikke noget, som vil belaste budgettet meget.

Anmeldelser på Trustpilot

Siden 40Plus.dk har næsten udelukkende positive anmeldelser på Trustpilot, hvilket også giver god mening. Da de gør meget for, at brugernes tid på siden skal bruges ordentlig, og de skal få noget ud af deres medlemskab. På Trustpilot har siden fået en samlet rating på 7,4 ud af 10, som er helt i top.

Hvorfor vælge 40Plus.dk

Siden er gennemført, som er vigtigt for brugeren. Det er samtidig også billigt, og har en masse tilfredse medlemmer, hvilket er en direkte indikation på, at siden fungerer og er populær. 40Plus er for personen, som ikke bare ønsker en upersonlig dating-profil, som man kan få på andre sider. Du kan blive en del af et socialt fællesskab, med folk som har matchende interesser med dig. Netop det gør, at siden kan være en god ting at prøve af for mange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *