Her bør du rejse hen i Asien

Asien er verdens største kontinent og består af adskillige lande. Disse lande vidt forskellige men utrolig fantastiske. Der er ikke noget sted som Asien, og alle bør opleve og rejse til Asien mindst en gang i deres liv. Det er uden tvivl en oplevelse for livet, og en man ikke bør være foruden. For mange kan det dog godt være lidt uoverskueligt at skulle planlægge en rejse til Asien – både på grund af det logistiske men også fordi, man ikke ved hvilke lande, der er bedst at besøge. Her kommer derfor eksempler på to lande, man absolut bør opleve på sin rejse i Asien.

Oplev det unikke Vietnam

Der er intet sted som Vietnam. Det er absolut et sted, man skal oplev og rejs til Asien. Landet grænser op til Kina, Cambodia og Laos og er kæmpe stort. Der er ikke det, man ikke kan opleve i Vietnam.

Tag for eksempel på trekking i det nordlige Vietnam. På sin tur gennem den flotte natur kan man komme til at se de mange rismarker, små landsbyer og mange dyr. Man vil møde en kultur uden lige, når man går gennem de små landsbyer. De lokale er meget venlige og vil helt sikkert være meget interesserede i besøgende, så du vil med garanti føle dig velkommen. Det er også muligt at tage turen gennem bjerge og dale – igen helt sikkert et landskab du aldrig har oplevet før.

Når man oplever og rejser til Asien, bør man blive et par dage i det pågældende lands hovedstad. I dette tilfælde er hovedstaden Hanoi. Hanoi er et helt specielt sted og helt anderledes end de små landsbyer. I Hanoi er det også utrolig mange ting, man kan se, så det gælder om at sætte sig ned og planlægge hvilke seværdigheder, man er mest interesseret i at se.

Forkæl dig selv med en tur til Bali

Øen Bali er bare en af de mange øer, som hører til Indonesien, men det er til gengæld en af de mest fantastiske. Hvis man har set en masse utrolig flotte billeder fra folk, som har oplevet og rejst til Asien, er de sandsynligvis taget på Bali. Øen er karakteriseret af flot, frodig natur, lækre strande og en utrolig kultur. Øen er blevet mere og mere luksuriøs i takt med, at der er kommet flere og flere turister, men det ødelægger bestemt ikke øen – tvært imod! Hotellerne er fantastiske og naturen ligeså. Man kan ligge på stranden i flere timer med lækre drinks for derefter at tage på forskellige ture rundt omkring på øen. En ting, man bestemt bør se på Bali, er de mange vidunderlige templer. De er ulig noget, vi har i Danmark eller Vesten generelt, så det vil garanteret være en kæmpe oplevelse. Generelt er Bali kendt for at være utrolig smuk, så man kan med fordel tage herhen for se noget enestående landskab.

Nu er der kun en ting tilbage at sige: oplev og rejs til Asien – du vil fortryde det, hvis du ikke gør det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *