Køb slik fra USA og udlandet

Selvom dansk slik er meget godt og lækkert, slår det på mange måder ikke slik fra USA og udlandet. Ofte er det bare lidt ekstra lækkert. Smagene og konsistensen er forskellig, og der findes også en masse slik, som man slet ikke kan købe i Danmark. Alt i alt er det en kæmpe oplevelse at prøve slik fra USA og udlandet. Heldigvis behøver man ikke tage hele vejen til USA for at prøve det. Det er nemlig muligt at bestille det på nettet

Dette slik fra USA og udlandet skal du prøve

Mulighederne er mange, og det er ofte rigtig svært at vælge, hvad man vil bestille hjem – måske fordi man elsker det hele, eller fordi man ikke kender til det og derfor ikke ved, hvad der er godt. Her kommer derfor de bedste råd til, hvilket slik du absolut skal købe!

Det er ikke noget så amerikansk som Hershey’s. Hershey’s er utrolig kendte for deres fantastiske chokolade. Selve chokoladen smager godt, men det, der virkelig gør det godt, er alt det fyld, de putter i. Hvis du rigtig vil prøve noget nyt, kan du for eksempel købe Cherry Cheesecake bar. Den vil garanteret ikke smage som noget chokolade, du før har smagt. Hvis du til gengæld ikke vil prøve så eksotisk chokoladefyld, kan du trygt bestille Hershey’s med blandet andet karamel eller Cookies ’N’ Chocolate, som bestemt også smager godt.

Du kan også bestille en masse forskellige M&M’s. Måske du tænker, at du godt kender M&M’s, og at du ikke gider bestille det, så læs lige med. I Amerika findes der nemlig en masse smage, vi ikke har i Danmark, så det er i den grad værd at kigge mulighederne igennem. Køb for eksempel med karamel, peanut butter eller pretzel. Du kan også købe en såkaldt Sweet & Salty Mix.

Reese’s er endnu et meget amerikansk slikmærke. De sælger chokolade med det lækreste peanut butter fyld. Deres mest kendte vare er sandsynligvis Peanut Butter Cups, som bliver købt af mange amerikanere.

Køb drikkevarer sammen med dit slik fra USA og udlandet

Heldigvis er det ikke kun slik fra USA og udlandet, man kan bestille over nettet. Man kan nemlig også købe drikkevarer, og også i denne kategori er der mange forskellige muligheder.

En populær amerikansk vare, som de fleste muligvis også kender fra Danmark, er Monster. Det er en energidrik, som fås i forskellige smage. En af de smage, man måske ikke ser så tit i Danmark, er Monster – Khaos Orange. Den er lavet på en masse forskellige juicer men smager mest af appelsiner. En perfekt drink til en eventuel gaming aften.

Sodavand – endnu en ting, hvor amerikanerne har flere muligheder. Ikke nok med de har den normale Fanta og Coca Cola, de har også en Coca Cola med Vanilje. Fanta udgaven fås med blandt andet hyldeblomst og lemon, men de har også en Fanta med fruit punch smag.

Så hvis man er ude efter nogle specielle drikkevarer, er disse helt klart nogle gode muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *