Ny gadget giver løbere let lyd på turen

Der er godt nyt for de mange, der dagligt bruger høretelefoner, men som er træt af ledninger. Gadgeten JayBIRD run er en løsning, der kan modstå vind og vejr og sikre den gode lyd. Samtidig er den ultralet og mærkes stort set ikke. Det er slut med at stoppe op og justere eller samle noget op undervejs, JayBIRD run bliver hvor den skal.

Musik-gadget til løbeturen

Hvis du elsker musik på løbeturen, er den nye gadget JayBiRD Run en oplagt løsning til en god oplevelse. Fordelen er, at disse høretelefoner er uden ledninger, og så vejer de blot 15 gram. Det betyder, at du ikke mærker din gadget undervejs, og med 4 timers batteritid, kan du måske endda nå en marathon. Der er også mulighed for at tillægge ekstra tid med en back-up oplader, hvis du løber længere end 4 timer.

God gadget til vind og vejr

Dårligt vejr er ingen hindring for at løbe med disse høretelefoner, da de er vandtætte og skyr sved.  Pasformen er god og med en supplerende gel kan de rettes til ethvert øre. Så er du helt fri for at bremse op undervejs for at justere din gagdet: Den bliver hvor den skal og du kan stole på, at den holder helt til målstregen.

Bedste gadget til prisen

Din gadet er til andet end løb. Den kan også bruges til hverdag, og med en app kan du sikre dig den bedste lydoplevelse. Hjemme, på jobbet eller på indkøb eksempelvis.  Til prisen får du ikke bedre kvalitet på markedet nu. JayBIRd Run er udholdelig som en jernmand, den er med dig hele vejen. Du kan roligt løbe videre, din gadget skal ikke samles op undervejs.

JayBIRD run koster 1700 kroner.

Find mange flere gadgets på denne hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *