Overvej, om cannabisolie skal legaliseres

Der er visse emner, som stadig den dag i dag er meget kontroversielle. Selvom vi selv mener, at vi generelt er tolerante og åbne, så viser erfaringen noget andet. For der er visse emner, som man slet og ret ikke kan tage op når man snakker med dem omkring sig. Folk vil meget hurtigt sige, at de har en bestemt holdning og i mange tilfælde er den slet og ret ikke til at ændre. Et af de emner, som meget ofte er noget, som folk har særlige holdninger til er rusmidler. Derfor er der også rigtig mange, som har en mening om cannabisolie, som mange anser som et rusmiddel. Når man snakker om rusmidler er det dog kun midler, som kan gøre, at man føler en form for rus, for eksempel fordi man bliver ‘skæv’. Og du kan da også sagtens få en type af cannabisolie, der gør dig skæv. Du kan dog også få en anden type, som udelukkende bruges for at lindre smerter og lignende.

Forskellige anvendelser af cannabis nuancerer debatten

Det er vigtigt, at man hele tiden er opmærksom på, at cannabisolie kan bruges på forskellige måder. Så derfor bør man ikke med det samme gå ud fra, at det er noget man er imod når man hører om det. Man bør lytte med åbne ører og dermed også bliver klogere. For meget ofte går en diskussion galt når man fra starten af har en opfattelse af noget. Og hvis denne opfattelse bliver rykket til kan det være meget svært at ændre på. Dog bør man have et åbent sind da det vil gøre, at man lærer mere og får et mere rigt liv. Det vil også gøre, at man bliver sjovere at debattere med. For en person, der lukker ørerne med det samme er ikke til at diskutere med. Det gør, at det ofte ender i et skænderi og det er der ingen af parterne der ønsker. Så hvis en person man kender godt nævner cannabisolie bør man lytte med åbne ører. Man bør altid sørge for, at man ikke blot med det samme siger, at man er imod. Der kan nemlig være mange gode grunde til, at det kan være en god ting.

Se diverse meninger her.

Definer cannabisolie, inden diskussionen starter

Der findes forskellige typer af cannabisolie. Derfor er det meget vigtigt, at man altid sørger for at definere typen af olien inden man tager diskussionen op. For det vil være to vidt forskellige diskussioner alt efter hvad man diskuterer.

Den ene diskussion kan for eksempel handle om cannabisolie der indeholder THC. Det er en type af olie, som gør dig ‘skæv’, og som derfor deler vandene. For der er mange, som mener, at rusmidler er meget forfærdeligt. Hvis man derimod ønsker at snakke om cannabisolie for at snakke om den medicinske type så er det dog en helt anden diskussion. Så derfor er det vigtigt, at skelne mellem den medicinske type og den rekreative type da folk formentligt har vidt forskellige holdninger til de to typer af cannabis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *