Pas godt på huden – helt naturligt med CBD-olie

Der er ingen tvivl om, at miljøet og verden i al almindelighed har stor indflydelse på vores hud og den måde den ældes på. Mange af os er også i højere grad blevet opmærksomme på alle de mindre sunde ingredienser, der findes i de forskellige produkter vi bruger for at beskytte og forynge huden.

Vi vil gerne passe på huden, men det kan være en svær opgave at finde produkter, der ikke bruger en form for kemi for at beskytte huden mod en anden. Derfor er vi altid interesserede i nye og spændende ting, der helt naturligt har en gavnlig effekt på vores hud.

CBD som den nye form for hudpleje

CBD-olie er en af de nyeste skud på stammen, når det kommer til naturlig hudpleje. Endnu findes der ikke nogen videnskabelige beviser for, den virkning olien har på huden, men rigtig mange oplever en positiv virkning ved brug.

Nogen af de fordele, der er ved netop denne form for olie er, at den har et højt indhold af naturlige vitaminer og antioxidanter, der er utroligt sunde for huden og samtidig hjælper med til at beskytte den mod ting som frie radialer. Helt kort betyder påvirkningen af de frie radialer, at huden udvikler fine linjer og rynker og CBD-olien er med til at skabe en naurlig barriere mellem huden og påvirkningen fra miljøet.

Læs mere på Trendsales bloggen.

Hvad er CBD-olie?

CBD-olien er udvundet af cannabisplanten, som vi kender fra helt andre sammenhænge. Men når olien skal bruges til ting som hudpleje eller medicin, så fjernes den del af indholdet der ellers bruge til at opnå en euforiseret tilstand.

THC er det, der giver den effekt. Så, når THC indholdet fjernes, står du tilbage med en olie på højde med Argan- eller kokosolie som længe har være brugt i den sammenhæng. CBD-olie menes at have rigtig mange gavnlige anvendelsesmuligheder indenfor blandt andet hudpleje og der forskes flittigt, for alle de store firmaer vil gerne være de første, der finder ’det næse store’.

Pas på huden med CBD-olie

Der er en tydelig tendens, der peger i retningen af, at CBD-olie kan blive det næste store. Det er ikke kun indenfor hudpleje der bliver forsket, men også i forbindelse med angst, skizofreni og andre psykiske lidelser bliver olien undersøgt for sine gavnlige virkninger.

Når du vælger at afprøve CBD-olie som en del af din hudplejerutine, så vil du i følge mange, der har prøvet det, føle en væsentlig forskel i hudens glød og de fine linjer, der kommer med tid.

For rigtig mange er akne op i de voksne år et problem og her menes CBD-olien at have en gavnlig effekt på huden og de udbrud, der kommer ind imellem.

Grunden kan være det høje indhold af antioxidanter og vitaminer, der kan være med til at gøre huden sundere og sørge for at huden er godt beskyttet mod de ydre påvirkninger, der kan være med til at gøre den ekstra sund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *