Vær med på moden: E-cigaretter

Teknologiverden bevæger sig så hurtigt, at det kan være helt umuligt for en masse at følge med. Det, der var sejt og spået til, at være den nye store revolution i går er måske ikke så varmt alligevel, som vi lige havde regnet med. Og det, som man aldrig havde set komme igen kan lige pludselig komme tilbage og være med til at starte en ny revolution som vil ændre hvordan vi opfatter teknologi og det, som er muligt med det. Det emne jeg skal skrive om i dag er måske ingen af delene. Det er ikke noget, som kommer ud af det blå og har eksploderet, men på samme tid er det heller ikke noget, som lige pludselig vil forsvinde og blive glemt som så mange andre ting er blevet i historiens løb. Nej, for i dag skal det handle om et produkt som rent faktisk har et rigtig stort potentiale, nemlig e-cigaretten.

Har du hørt om e-cigaretter før?

Har du hørt om e-cigaretter før? Det har du nok i en eller anden forstand, og selvom du ikke har, så kan de fleste ud fra navnet nogenlunde regne ud, hvad det er det omhandler. E-cigaretter blev meget populært i udlandet for ikke så mange år siden fordi det havde en hel del fordele, samtidig med priser som var rimelig billige. Først og fremmest er det, som navnet indikerer, en cigaret. Men det er ikke en traditionel cigaret, og den røg man inhalerer er faktisk meget, meget sundere end det, en normal cigaret giver dig. Derudover er der også rigtig mange muligheder med disse e-cigaretter, fra ting som kan ændre smagen radikalt til noget behageligt, og ting der kan ændre den røg du inhalerer. E-cigaretten er altså en form for cigaret som man kan skræddersy til egne formål.

Det bedste ved det hele er uden tvivl, at den fungerer på mange måder ligesom en helt normal cigaret, men så er den derudover også bare meget sundere end de normale cigaretter. Sammenkobl det med nogle imponerende ”skyer” man kan puste når man ryger, og så har du lige pludselig en form for underkultur af ”vapers” som dyster med, at lave de mest imponerende og flotte ”skyer” ud af den harmløse røg de inhalerer. Det er ikke noget man burde tage alt for seriøst, men det er en sjov lille ekstrating at lave når man ryger på sin e-cigaret.

Hvorfor e-cigaret?

Nu tænker du måske, at du lige så godt kunne bruge dine penge på noget andet end e-cigaretter, ikke? Det er trods alt ikke det første produkt som er designet til, at få folk til at stoppe med at ryge og det vil uden tvivl heller ikke være det sidste. Men e-cigaretten er altså perfekt for den lader dig stadig ryge, men derimod kun sunde former for røg som ikke skader dig så meget, som de farlige cigaretter gør. Det er den perfekte gave til personen, som har haft lidt svært med at stoppe, og succesraten er langt højere end de fleste andre rygestopprodukter.

Du kan læse meget mere om det på dette link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *